Paavalinvuoren asukasyhdistys

Paavalinvuoren Asukasyhdistyksen kevätkokous

leikkikentällä 16.5. klo 18.00.


Kokouksessa käsitellään asukasyhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat sekä muita asioita, joista tärkein kunnan yhteistyössä johtokunnan kanssa laatima Paavalinvuoren metsien hoitosuunnitelma ja sen toteutus.  Kokouksessa ei valita uusia jäseniä johtokuntaan, vaan vanha johtokunta jatkaa vielä seuraavat kaksi kautta.

Muistutamme taas kaikkia kevään tullen jäsenmaksun hoitamisesta. Alueelle muuttaneille uusille asukkaille tiedoksi, että maksu (20 €) on talouskohtainen ja kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan alueemme hyväksi, kuten uimarannan kunnostamiseen. Liity jäseneksi paavalinvuori.fi-sivuston lomakkeella, jonka jälkeen saat sähköisen maksulomakkeen.

Samoin muistutamme jälleen luonnon herättyä, että myös kaikki haittakasvit heräävät. Olemme jo menestyksellä viime vuonna talkoissa katkoneet lupiineja ym. jota työtä on itse kunkin jatkettava tonttinsa läheisyydessä, etteivät ne valtaa hienoa alkuperäisluontoamme, ja että tien varren näkymät ovat hoidetut ja siistit.

Muistutamme myös Paavalinvuorentieltä  Vuorenlahteen menevästä kävelytiestä; se ei ole tarkoitettu autoille eikä muillekaan moottoriajoneuvoille! Valitettavasti sitä käytetään nyt kumpaankin suuntaan itsestään selvänä oikotienä ja siinä liikennöi päivittäin paljon nuorison kevytmoottoripyöriä, mopoja ja mönkijöitä aiheuttaen vaaraa muille kulkijoille. Paavalinvuoren asukkaita kehotetaankin valistamaan moottoriajoneuvon saaneita jälkeläisiään myös liikennemerkkien noudattamisesta! Sama kehotus lähetetään myös Vuorenlahden pään asukkaille.

Uimakauden koittaessa pyydämme asukkaita myös muistuttamaan jälkikasvulle, että veneiden aisalaitureilla hyppiminen ja rynkyttäminen on kielletty! Niillä käy kesällä erityisesti vanhempia poikajoukkoja rynkyttämässä aisoja pohjaan asti, jopa neljä henkeä samalla aisalla. Tämähän lienee ainoa veneranta, jossa ei ole portteja laitureille, joten poikajoukkoja tulee myös muilta asuinalueilta. Laituriosuuskunta voisi miettiä ainakin kieltotaulua aisalaiturille jo turvallisuussyistä, jolloin se ei ainakaan olisi vastuussa mahdollisen vahingon sattuessa aisoilta hyppijöille.

Mikäli sinulla on muita asioita, joita haluat tuoda esille, tule kokoukseen keskustelemaan, pohditaan yhdessä! Johtokunta on aina valmis esittämään asioita eteenpäin ja on se kanava, jota myöten Paavalinvuorta koskevat asiat viedään myös kuntaan!

TERVETULOA KUULOLLE ja makkaranpaistoon!

Johtokunta                          

 

Tiedotteet

16.12.2019

Toimintasuunnitelma 2020

Asukasyhdistyksen toimintasuunnitelma 2020

16.12.2019

Vuosikatsaus 2019

Asukasyhdistyksen vuosikatsaus 2019

18.11.2019

Syyskokous

Syyskokous Kulttuurikeskuksen kahviossa 24.11 kello 16

08.10.2019

Puistometsän kunnostusta

Paavalinvuoressa tehdään puistometsän kunnostusta

06.05.2019

Kevätkokous 16.5.2019

Asukasyhdistyksen kevätkokous pidetään 16.5.2019 kello 18:00